Ama Pigments review

ama-pigments

Dacă mă urmărești pe Instagram poate că știi că acum câteva zile am primit o comandă cu pigmenți de la AMA. I-am prezentat pe story și mi-am propus să îți dau niște detalii mai amănunțite despre ei aici.

Lucrez cu acești pigmenti încă de când au apărut pe piață și îi folosesc în aproape toate machiajele realizate de mine. Apelez la ei atât pentru machiajul ochilor cât și pentru iluminarea feței.

Îmi place faptul că au o gamă foarte mare de culori, compartimentată în colecții din care îți e absolut imposibil să alegi. Pot spune că preferații mei sunt cei din colecția Cameleon. Pe lângă aceasta, mai există colecțiile: Duo Chrome, Fulgi, Holographic și Neon, care și ele dețin niște nuanțe superbe, cu care se poate identifica absolut orice tip de makeup artist.

ama-pigments

Un pigment este mult mai intens, mult mai saturat și mult mai rezistent decât un fard de ochi. Beneficiul acestor pigmenți este că pot avea până la 3 sau 4 reflecții diferite de culoare unică. Așa că un pigment poate înlocui 2 farduri, cu siguranță. Dacă centrul de interes al machiajului tău este pleoapa mobilă și îți dorești un rezultat strălucitor și intens, pigmenții sunt răspunsul! Also, arată divin și pe pomeți!

Alt aspect de care m-am îndrăgostit este textura lor ireal de fină și cantitatea puțină pe care trebuie să o aplici pentru a termina lookul. 

ama-pigments

Acum să vorbim despre cum se folosesc.

Fiind niște pigmenți cu o textură destul de uscată, au nevoie de o bază lipicioasă pentru a fi folosiți la capacitatea lor maximă. Personal i-am folosit pe INGLOT Eyeshadow Keeper & Eyeliner Gel, DANESSA MYRICKS Colorfix, WYCON eye pencil și au arătat superb. Ține minte că baza influențează mult rezistența lor. Dacă baza e rezistentă, atunci și pigmenții vor rezista.

Ei se aplică cu o pensulă plată, prin tapotare, iar înainte de a-i aplica asigură-te că nu ai exces de produs pe pensulă.

ama-pigments

AMA PIGMENTS îți oferă mai multe variante de gramaj, astfel încât poți lua mai mulți pentru a-i testa și vedea care sunt preferații tăi. Au reduceri foarte dese și ca un plus – organizează des concursuri pe pagina de Facebook “Only About Makeup” oferind mulți pigmenți cadou norocosului câștigător. Am doar cuvinte de laudă la adresa lor și le mulțumesc pentru colaborare. Serviciul lor cu clienții este ireproșabil!

Sper că ți-a făcut plăcere să citești acest review și că vei încerca și tu acești pigmenți deosebiți. Mai jos am lăsat un machiaj făcut cu pigmenții AMA 693, 694, 695 ,698, 680.

Nu uita să mă urmărești pe INSTAGRAM, YOUTUBE și FACEBOOK. Ne auzim în următorul articol!

Kisses!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.