the ordinary

După cum vă spuneam zilele trecute pe story, folosesc aceste produse în rutina mea zilnică de skincare de aproximativ 2 luni. Tenul meu nu a arătat niciodată mai bine, și am spus că nu strică să împărtășesc și cu voi aceste lucruri. Având tenul foarte gras, mereu mă confruntam cu porii super dilatați, exces de sebum și în același timp deshidratare în zona T din cauza îngrijirii necorespunzătoare. Hai să vi le prezint în ordinea în care le folosesc:

the ordinary
  • Caffeine Solution 5% + EGCG – soluție anticearcan (35 lei)
    Această formulă are o textură ușoară și conține o concentrație extrem de mare de cofeină (5%), fiind suplimentată de EGCG ( Epigallocatechin Gallatyl Glucoside), extras din frunze de ceai verde.
    Folosirea acestui produs ajută la reducerea cearcănelor și al aspectului umflat al ochilor. La mine a funcționat!
  • Niacinamide 10% + Zinc 1% – ser (33 lei)
    O concentrație mare de 10% din această vitamină este susținută de sarea de zinc a Acidului Carboxilic Pirolidon, pentru a echilibra aspectul vizibil al sebumului. Studiile au demonstrat că niacinamida îmbunătățește și luminozitatea tonului pielii. Atenție! Acest ser îl folosesc doar odată pe săptămână deoarece are tendința de a usca tenului.
  • Hyaluronic Acid 2% + B5 – ser (35 lei)
    O formulă hidratantă, cu acid hialuronic ultra-pur. Produsul este susținut cu adaos de vitamina B5, care îmbunătățește hidratarea la suprafață. Această formulă combină greutatea moleculară joasă, medie și ridicată cu HA, precum și o ultimă generație de acid hialuronic reticulat, care combină o concentrație de 2% pentru o hidratare în profunzime, într-o formulă fără ulei.
  • Natural Moisturizing Factors + HA – cremă (39 lei)
    Produsul are în compoziție elemente care mențin primul strat al pielii protejat și hidratat. Conține mulți aminoacizi, acizi grași, trigliceride, acid hialuronic și mulți alți compuși naturali care sunt prezenți în mod natural în piele. Formula nu lasă pielea cu un aspect gras.
    Oferă hidratare non-grasă și eficiență durabilă prin utilizarea frecventă, continuă.

Eu le folosesc de ~2 luni și nu am văzut niciodată o îmbunătățire așa rapidă a tenului meu. Este mult mai sănătos, hidratat și luminos, și fără coșuri! Înainte foloseam produse mult mai scumpe, de care nu pot spune că eram așa de mulțumită. Ce mă încântă la acest brand este faptul că nu testează pe animale și nu plătește pe alții să facă acest lucru. Din acest motiv, niciuna dintre mărcile DECIEM nu este vândută în China continentală, deoarece aceste vânzări necesită testare pe animale în scop de înregistrare. Pe lângă faptul acesta, produsele The Ordinary sunt lipsite de parabeni, sulfați, ulei mineral, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona, uleiuri animale, coloranți de gudron de cărbune, formaldehidă, mercur, oxibenzonă.

Sloganul lor este

Clinical Formulations
with Integrity.

Pot spune cu încredere că m-am convins de eficiența lor! Nu uita că machiajul se așează mult mai bine pe față dacă îi oferi îngrijirea corespunzătoare 🙂 De când am această rutină de skincare văd rezultate și în machiajele pe care mi le fac, ele rezistând mult mai bine decât înainte. Acest lucru mă bucură când îl observ și la clientele mele (Ce trebuie să faci înainte de programarea la makeup?) .

ATENȚIE! Îți recomand să te informezi foarte bine în legătură cu produsele potrivite tipului tău de ten înainte de a le achiziționa. O schemă necorespunzătoare poate dăuna tenului. Aceste produse mi-au fost recomandate tipului meu de ten, și nu pot garanta că tuturor le priește exact combinația aceasta.

Le poți găsi online, pe Douglas.ro .

Kisses! 

the ordinary

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.