X
Back to the top
X
pensule Leonardo

Abonează-te la newsletterul meu

Fii printre primii care află noutățile de pe blog: review-uri de produse, sfaturi despre machiaj și multe altele.

 

Despre mine

Despre mine

Încă de mică am fost atrasă de artă, în special de pictură, urmând Liceul de Arte Plastice, secția Design Vestimentar, iar apoi Facultatea de Arte și Design, secția Design Grafic. Am început să profesez în domeniu de la vârstă de 16 ani, după terminarea cursului de bază, urmând ca la 20 de ani să îmi deschid propriul meu studio.

De asemenea, am fost dintotdeauna pasionată și de fotografie, care se înțelege foarte bine cu makeup-ul. Ador să îmi dedic timpul shootingurilor în studio, făcând totul de la A la Z, începând de la machiaj până la accesorii, lumini și fotografia finală. Pe de altă parte, mă adaptez foarte bine și ședințelor foto înafara studioului.

Totul începe să prindă formă mult mai rapid și mai frumos atunci când te dedici pasiunii tale din tot sufletul. Acord aceeași importantă tuturor clientelor care mi se așează pe scaun, și te pot asigura că toate pleacă de la mine cu un zâmbet larg pe buze datorită profesionalismului și bunei dispoziții pe care le ofer de fiecare dată.

La vârsta de 22 de ani am devenit trainer la Nikolas Makeup Academy din Timișoara, oferind cursuri de bază acreditate, cursuri de perfecționare și cursuri de automachiaj tuturor celor care îmi împărtășesc dragostea pentru această artă inedită a machiajului.

Your face is my canvas, let me paint it!

Copyright © All rights reserved.