Creioanele de ochi CUPIO

creioane ochi cupio makeup

Încă de la începutul carierei mele de makeup artist sunt clientă fidelă a acestui brand și apreciez enorm evoluția lui.. așa că, și în perioada aceasta mai greuță nu m-am putut abține și am dat o comandă ce voiam să o dau de mult. Știam că cei de la CUPIO încep să aducă pe piață produse super calitative și accesibile ca preț, dar cu aceste creioane m-au șocat pur și simplu. Au devenit preferatele mele de la primul swatch!

Astăzi îți voi vorbi pe scurt de ele și de ce m-au impresionat așa de tare.
  1. Sunt WATERPROOF, SMUDGE & TRANSFER PROOF, ceea ce înseamnă că le poți folosi și fără a le fixa cu un fard; ele nu se vor mișca de pe ochi. Se pot folosi în special pentru trasarea eyelinerului pe ochii cu pleoapa căzută, iar pentru demachiere e absolut NECESAR să folosești un demachiant pe bază de ulei.

  2. Nu sunt genul de creioane pe care să le folosești ca bază pentru tehnica creionului deoarece se usucă aproape instant și au o textură asemănătoare gelului, dar e mult mai flexibilă și poți crea linii precise foarte ușor.

  3. Culorile sunt foarte pigmentate! Nu e nevoie să revii cu straturi pentru intensitate.

  4. Raportul calitate-preț este extrem de bun. Prețul lor inițial este de doar 32 de lei, dar dacă îi urmărești vei vedea că au promoții constant iar acum este la 28,80 lei. Poți da click AICI pentru a vedea.

  5. Despre aspect pot spune că este unul high end. Cei de la CUPIO cu siguranță sunt atenți la detalii și la tipul de brand pe care vor să și-l formeze, deoarece combinația de auriu cu negru exprimă lux, calitate premium.

Înainte foloseam creioanele kohl de la INGLOT, dar CUPIO câștigă fără doar și poate datorită gamei mai largi de culori și raportului calitate-preț. Felicitări!

Dacă nu le-ai încercat până acum, sper că te-am convins că acum e momentul.

Dacă le-ai încercat deja, aștept părerea ta despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kisses!

creioane ochi cupio makeup

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.