X
Back to the top
X
pensule Leonardo

Abonează-te la newsletterul meu

Fii printre primii care află noutățile de pe blog: review-uri de produse, sfaturi despre machiaj și multe altele.

 

Servicii

Machiaj de zi/office

Acest tip de machiaj implică armonizarea trăsaturilor tale într-un mod foarte delicat. Pun accent pe corecția, conturarea și iluminarea feței și stilizarea sprâncenelor. Un machiaj de zi este fresh și îți lasă pielea să respire, prin aplicarea produselor cu textură lejeră, dar rezistentă. Folosesc nuanțe neutre, pământii, și nu aplic gene false. Puțin mascara și ești pregătită să cucerești lumea!

Machiaj de seară/ședință foto

Aici intervine experiența și viziunea mea artistică, unde îți vin în ajutor cu alegerea tipului de machiaj care ți se potriveste cel mai bine. În acest machiaj e inclusă și aplicarea genelor false, fără de care machiajul nu ar fi complet. Folosesc doar produse profesionale și waterproof, care îți asigură un machiaj intact până la sfârșitul evenimentului. Poți solicita și o ședință foto în studio, realizată tot de mine.

Machiaj de mireasă

Fiecare mireasă are o viziune diferită asupra machiajului pe care alege să îl poarte în ziua cea mare, de aceea vă sfătuiesc pe voi, miresele, să veniți la o probă înainte. Trebuie să ne asigurăm că machiajul ales te definește și că vei ramâne tot tu. Tu trebuie să porți machiajul, nu invers.
Acestui tip de machiaj îi acord un timp mai îndelungat deoarece știm cu toții cât de solicitată poate fi o mireasă în ziua nunții, iar eu fac tot ce îmi stă în putință ca rezultatul final să fie pe placul tău. Realizarea machiajului se face în întregime în texturi waterproof, care iți asigură rezistența machiajului până la sfârșitul evenimentului.

Copyright © All rights reserved.