tinturi Danessa Myricks

De vreun an sunt obsedată de baze cremoase, mai exact de când au apărut pe piața din România produsele de la Danessa Myricks. Cochetam și înainte cu sculptarea cremoasă, dar niciodată nu îmi plăcea 100% ce ieșea deoarece ori produsul era prea tare, și nu se putea tapota frumos în piele, ba era prea lichid. Acum vorbim în general, și despre baze de ochi, și baze pentru sculptarea feței.

Ei bine, aceste produse au ieșit în evidență deoarece sunt niște tinturi universale, pe care le poți folosi pe toată suprafața feței. Acestea mai au și alte calități:

  • Formulă revolutionară
  • Purtare indelungă
  • Extrem de pigmentate
  • Fără FALL-OUT
  • Rezistente la apă
  • Uscare rapidă
  • Pentru toate tipurile de piele
  • Produse vegan

Îți recomand cu drag site-ul Magazinul de Gene, care îți oferă și posibilitatea contului PRO, împreună cu o reducere specială de makeup artist.

Primul produs cumpărat a fost paleta Essentials nude shades, pe care am folosit-o încontinuu pe toate clientele și inclusiv pe mine. Are niște nuanțe perfecte pentru sculptarea feței, reci, care se blenduiesc foarte frumos, dacă aplici foarte puțin produs, deoarece sunt foarte pigmentate.

Danessa Myricks colorfix

După ce m-am convins și îndrăgostit iremediabil de această paletă, a trebuit să îmi iau și produsul must-have al brandului: COLORFIX. În primă fază mi-am luat culorile primare iar apoi am mai dat încă vreo două comenzi pentru cele sidefate. Vreau să îți spun că nu am mai lucrat cu niște baze așa versatile și pigmentate niciodată. Poți realiza un machiaj profesional și rapid, datorită faptului că se întind foarte bine, dar trebuie să fii rapidă, deoarece odată ce se usucă, produsul uscat aplicat peste nu mai are aceeași intensitate. Aș sublinia acest lucru la tinturile mate în mod special. Cele sidefate le poți aplica și fără să le mai setezi cu un produs prăfos.

Aproape toate produsele acestui brand sunt un must-have, dar încă nu am apucat să le încerc pe toate. Mulți makeup artiști recomandă și Pudra iluminatoare, Fondul de ten și Pudra Pulbere, pe care le-am trecut deja pe listă!

Acestea fiind spuse, îți las un machiaj realizat cu produsele recomandate și îți urez SPOR LA SHOPPING!

Kisses!

machiaj de seara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.