pensule Leonardo

Orice makeup artist cred că a dobândit la un moment dat o pasiune pentru un brand specific de pensule. Eu mi-am descoperit brandul preferat datorită unui makeup artist foarte cunoscut din Timișoara, Alexandra Turkoane. Urmărind-o pe rețelele de socializare, am observat că recomanda aceste pensule de fiecare dată când apuca, și făcea multe live-uri în care le folosea, iar rezultatele erau exceptionale, asta făcând abstracție de la talentul ei.

Este vorba despre pensulele de la LEONARDO, care sunt absolut superbe din toate punctele de vedere. Calitatea superioară a firelor de păr îți ușurează munca și distribuie produsele într-o manieră curată și fără pete. Este foarte important de știut că NU le pică firele de păr, iar dacă le oferi îngrijirea corespunzătoare, si peste ani de zile vor arăta ca noi.

pensule Leonardo makeup brushes

Pensula nr. 12 este fină, moale la atingere. Este fabricată manual din păr sintetic de calitate superioară. Pensula are părul foarte des și vârful ușor rotunjit. Acest lucru ușurează aplicarea produsului și nu formează dâre. Este ideală pentru conturul cremos, dar și pentru aplicarea fondului de ten.

pensule Leonardo

Pensula nr. 13 are formă rotundă și este fabricată din păr sintetic cu fire foarte subțiri, catifelate și fine. Este printre preferatele mele deoarece poate înlocui burețelul beauty blender și se poate aplica fondul de ten prin tapotare.

Pe lângă aceste două pensule, ador cele din păr de capră, pentru blendingul ochilor, și cele mici din păr sintetic, pentru blendingul produselor cremoase. Concluzia este că fiecare pensulă LEONARDO își merită fiecare bănuț și te pot ajuta să evoluezi ca makeup artist.

În rest, mă înțeleg foarte bine și cu pensulele Nastelle, Iana Willkofer, Cupio și Zoeva, dar pentru mine cele de la LEONARDO sunt un MUST HAVE și le recomand cu tot dragul.

Le găsești pe Magazinul de Makeup, unde ai parte și de o reducere specială pentru makeup artiști. De asemenea le poți achiziționa și de la Alexandra Turkoane.

Kisses!

pensule Leonardo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.